Α’ ΕΠΣΧ: Δυσκόλεψε τον Άρη Σούδας ο Παγχανιακός!

Με δύο γρήγορα γκολ ο Άρης Σούδας πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ απέναντι στον Παγχανιακό πράγμα που εν τέλει έκανε την ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη να ”καρδιοχτυπήσει” αφού ο γηπεδούχος Παγχανιακός μείωσε στο 75′ και… άγχωσε την ομάδα της Σούδας. Στο 7ο λεπτό, ο Χατζηγιάννης είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Στρατουδάκη ο οποίος έκοψε τη μπάλα στο πέναλτι, με τον Κλωθάκη να μην δυσκολεύεται να γράψει το 0-1. Το 0-2 σημείωσε ο Γαλανάκης έπειτα από έξυπνη σέντρα του Στρατουδάκη στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παγχανιακός με τον προπονητή του Γιώργο Λιανιδάκη να αγωνίζεται για 80 λεπτά, προσπάθησε και μείωσε στο 75ο λεπτό με τον Χρυσό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών.

ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ: Κουντής, Δροσινός, Κουράτορας, Παπαδημητράκης, Φραγκιεδάκης, Τσαλίκης, Κόσεκ, Ποντικάκης (45′ Φαντάκης), Χρυσός, Τριπαλιτάκης (20′ Ένο), Λιανιδάκης (80′ Κυριακάκης)

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ:

Σαρτζετάκης, Βολάνης, Γαλανάκης Κ., Μπάτσι, Μαριανάκης (60′ Γαλανάκης Α.), Χατζηγιάννης (46′ Μανταδάκης), Φέτσκα, Στρατουδάκης, Παπαθανασίου, Μάστορας (75′ Μπακογιάννης), Κλωθάκης