Α’ ΕΠΣΧ: Πήρε το ντέρμπι ο Μινώταυρος!

Με πολλά παράπονα από πλευράς Ικάρου, έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Μινώταυρο και Ίκαρο όπου η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη πήρε τη νίκη με το… αγγλικό 6-3! Μάλιστα, τις προθέσεις τους έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Νταγκουνάκη να καταλήγει άουτ. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Βασίλη Κούτα στο 33′ με το Χριστόπουλο έπειτα από λάθος του Σολανάκη ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μινώταυρος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καλέλη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Δημούσης έβαλε σε θέση οδηγού το Μινώταυρο κάνοντας το 2-1 ενώ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Μητριτσάκης υπέπεσε σε πέναλτι σύμφωνα με τον διαιτητή και ο Νταγκουνάκης το έκανε γκολ από την άσπρη βούλα (3-1). Το 4-1 έγραψε ο Δημούσης στο 53′ ενώ στο 60′ είχαμε ένα ακόμα πέναλτι, έπειτα από λάθος και ανατροπή του Σολανάκη στον Στραταριδάκη. Ο Χριστόπουλος μείωσε σε 4-2. Το δέικτη του σκορ σε 5-2 ανέβασε ο Κιτράκης με το κεφάλι στο 65′ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Δημούσης σημείωσε ένα ακόμα τέρμα, γράφοντας το 6-2. Το τελικό 6-3 διαμόρφωσε ο Αργυρίου στο 75ο λεπτό.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Σολανάκης, Γκούντελος, Πατεράκης (63′ Κιτράκης), Καγλαντζής, Βαρδάκης (73′ Κουνάκης), Στρατουδάκης, Νταγκουνάκης, Περαθωράκης (66′ Μυριδάκης), Καλαιτζάκης, Καλέλης, Δημούσης.

ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ

: Σπυριδάκης, Δαμανάκης, Αργυρίου, Στραταριδάκης, Τζαγκαράκης, Βογιατζής, Μητριτσάκης (75′ Οικονομάκης), Χανταμπάκης (47′ Ορφανουδάκης), Χριστόπουλος, Μεγαλακάκης M., Πασχούλης (64′ Λέττας).