Α’ ΕΠΣΧ 1ος όμιλος: «Μάχη» για μία θέση στη πεντάδα

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης για τον 1ο όμιλο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Χανίων και οι αγώνες παίρνουν μία άγρια ομορφιά αφού αρκετές ομάδες «παλεύουν» για μια θέση στην πεντάδα που οδηγεί στον όμιλο τίτλου, για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος, με 19 βαθμούς, Ιωνία έχει εύκολο έργο κόντρα στον προτελευταίο, με 3 βαθμούς, Αστέρα, ενώ, το ίδιο ισχύει και για τα δεύτερα, με 16 βαθμούς, Ροδωπού που υποδέχονται τον τελευταίο, με 0 βαθμούς, Γρανίτη. Εκεί, όμως που θα γίνει «μάχη» είναι στον αγώνα του Ηρακλή, που έχει 13 βαθμούς και είναι στην4η θέση μαζί με τον Ακρίτα, με την Κορωνίδα, που έχει 10 βαθμούς και καραδοκεί στις 2 τελευταίες αγωνιστικές να πάρει μίας από τις πέντε θέσεις που οδηγεί στον όμιλο τίτλου. Ο Ακρίτας από την άλλη αγωνίζεται με τον Κρητικό Αστέρα που με 5 βαθμούς είναι ήδη στον όμιλο υποβιβασμού.

Η διοργανώτρια αρχή όρισε σήμερα, Παρασκευή (23/11) τους διαιτητές για την 8η αγωνιστική με τον Γιώργο Γιαννουλάκης να «σφυρίζει» το ντέρμπι του Ηρακλή με την Κορωνίδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Νοεμβρίου (15.00)

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΚΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΜΟ
ΝΤΟΚΑΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΡΟΔΩΠΟΥ-ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΩΜΗΣ ΚΕΖΕΜΠΟΓΛΟΥ ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝ.-ΙΩΝΙΑ 2000 ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΚΗΣ Α. ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΚΗΣ Ι. ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΚ/ΚΟΣ-ΑΡΗΣ Σ. ΚΑΘΙΑΝΙΑ
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΟΥΚΗΣ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου (10.30)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΕΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΚΗΣ Ι. ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ