Α’ Ε.Π.Σ.Χ. : “Zωντανό” το Κεραμειά-Άρης Σούδας!

Zωντανή κάλυψη μέσω της επίσημης σελίδας της προτίθεται να κάνει ο Α.Ο. Κεραμειά στον προσεχή αγώνα με τον Άρη Σούδας! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε μία προσπάθεια να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Κεραμειά αποφάσισε να προχωρήσει σε κάτι καινοτόμο και πρωτόγνωρο για τα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού μας.

Το ερχόμενο Σάββατο 30/11 στις 3 μ.μ. θα γίνει η πρώτη πιλοτική ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. Κεραμειά του αγώνα με τον Άρη Σούδας στο γήπεδο των Νεροκούρου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ομίλου Τίτλου για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.

Στόχος είναι να μεταδοθούν ζωντανά όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο φετινό Όμιλο Τίτλου. Παράλληλα, μέσα από το επίσημο κανάλι μας στο You Tube θα εξακολουθήσει το “ανέβασμα” των γκολ και των καλύτερων φάσεων από τα ματς του Α.Ο. Κεραμειά.

Τέλος, καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο των Νεροκούρου το ερχόμενο Σάββατο και να ενισχύσουν τον Α.Ο. Κεραμειά στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας.”