Α.Ο.Χ.-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (παίδες) …κατά το ήμισυ (video)

Βρεθήκαμε σήμερα στις Μουρνιές με στόχο να σας μεταφέρουμε την εικόνα του ημιτελικού παίδων “Ζαχαρίας -Ραφαήλ  Καραντωνάκης” Είδαμε το πρώτο ημίχρονο από τις κερκίδες για να πιάσουμε και τον παλμό των γονέων που ήθελαν να δουν τα παιδιά τους και όχι μόνο. Στο ημίχρονο μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε εντεκάδες απο το ματς και να φτιάξουμε ένα ωραίο ρεπορτάζ που στόχο είχε να αναδείξει και τις προσπάθειες των παιδιών αλλά και των προπονητών. Όλα αυτά παρά πολύ καλά σε πολύ όμορφο κλίμα όμως για κακή μας τύχη δυστυχώς,  ο διαιτητής του αγώνα, ζήτησε απο τον παρατηρητή να περάσουμε έξω, μάλλον αποτελούσαμε κίνδυνο για τα παιδιά και υπό των φόβο των επεισοδίων και αφού δεν είχαμε το απαραίτητο(;) χαρτί με το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε είσοδο για να μπορέσουμε να πάρουμε έστω τα ονόματα των παικτών φύγαμε από τον χώρο που συνήθως καθόμαστε ακόμα και σε παιχνίδια της football league 2.

Οι άνθρωποι (διαιτητής και παρατηρητής ) έκαναν σωστά την δουλειά τους και εμείς αφού δεν είχαμε το απαραίτητο έγγραφο,  από την πλευρά μας ζητάμε ένα τεράστιο συγνώμη από τα παιδιά που δεν μπορέσαμε να καλύψουμε το ματς όπως θα θέλαμε ή έστω να τους αφιερώσουμε δέκα λεπτά παραπάνω στην εκπομπή μας και να μάθουμε πρόωρα τα ονόματα τους.

Ευτυχώς προλάβαμε πριν γίνουμε επικίνδυνοι να πάρουμε και μια φώτο απο τους πρωταγωνιστές!

Για την ιστορία το ματς όπως μάθαμε το κέρδισε ο Πλατανιάς με 1-0 δυστυχώς δεν έχουμε τον σκόρερ θα το μάθουμε απο αλλού.

Κώστας Νίτσε