Βίντεο με το οδοιπορικό της αποστολής του ΑΟ Χανιά στη Κέρκυρα – η σημαδιακή πτήση «1945»

Η αποστολή του ΑΟ Χανιά στέφθηκε με επιτυχία αλλά αφήνοντας και μια γλυκόπικρη όπως είπε και ο τεχνικός της ομάδος Θωμάς Γράφας καθώς το γκολ της Κέρκυρας ήρθε στο φινάλε και στέρησε 2 βαθμούς από την ομάδα των Χανίων.

Σε πηγαδάκια πριν την συνέντευξη Τύπου εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο ΑΟ Χανιά ήταν τόσο πολύ «διαβασμένος» απέναντι στη Κέρκυρα η οποία μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή με την ισοπαλία καθώς μετά το πρώτο 10λεπτο του ματς τα Χανιά δεν κινδύνεψαν και μάλιστα αν ο Λίτα ήταν εύστοχος στο 61′ τότε θα μιλούσαμε για μια ιστορική νίκη.

Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και φίλοι της ομάδος αλλά και οι Blue-Boys, μάλιστα στο τσάρτερ έκανε τα γενέθλια του και μέλος των οργανωμένων ο Κώστας Μόσχος στον οποίο έκοψαν δυο τούρτες ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν έλειψαν και τα συνθήματα.

Στο γήπεδο το παρών έδωσαν οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης συνοδευόμενος από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο όπως επίσης και οι Ηρακλής Νύκταρης αλλά και ο Γιώργος Κολοβός.

Το πρώτο τσάρτερ που ήρθε για να πάρει την αποστολή είχε μάλιστα το σημαδιακό αριθμό 1945 που είναι και η ημερομηνία ίδρυσης της ομάδος κάτι που σχολιάστηκε ως καλός οιωνός.

Το κλίμα καθ’ όλη την διάρκεια ήταν εξαιρετικό και υπάρχουν ήδη σκέψεις η ομάδα να ταξιδέψει και στη Ζάκυνθο με τον ίδιο τρόπο.