Βισκαδούρος: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω ποιος είναι ο προπονητής»

Λίγο πριν την αποβολή του Μασάδο με αναγκαστική αλλαγή ο Βισκαδούρος έγινε δέκτης παραπόνων από τον πάγκο του ΑΟ Χανιά, καθώς άφηνε το σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες του ΟΦΗ. Χαρακτηριστική ήταν μια φάση με τον Καρτσαμπά ο οποίος δέχτηκε δυο χτυπήματα στην ίδια φάση και στη συνέχεια η μπάλα από κόντρα προσέκρουσε στο χέρι του με αποτέλεσμα, αντί να δώσει ένα από τα δυο φάουλ στον παίκτη των Χανίων να του χρεώσει το χέρι.

Ο Βισκαδούρος λοιπόν έκανε παρατηρήσεις στον πάγκο λέγοντας ότι θα βγάλει τον Μασάδο (κάτι που έκανε στην επόμενη φάση), το τραγελαφικό της ιστορίας πάντως, ήταν ότι δεν γνώρισε τον προπονητή των Χανίων αλλά ούτε και σκέφτηκε πως για να βρίσκεται όρθιος μπροστά από το πάγκο της ομάδας κάτι θα πρέπει να είναι. Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τον γυμναστή Κώστα Διάλα που τον ρώτησε αν γνωρίζει τον προπονητή για να πάρει την απάντηση από τον Ηρακλειώτη ρέφερι «εγώ δεν είμαι είρωνας και ούτε υποχρεωμένος να γνωρίζω ποιος είναι».

Σε «πηγαδάκι» δημοσιογράφων πάντως σχολιάστηκε έντονα η εχθρική διαιτησία όπως και η ισορροπία σφυριγμάτων μετά την αποβολή Μασάδο.