Βλάχος: «Ιδιαίτερη» περίπτωση ο Ανγκούλο

Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως δύσκολα θα συνεχίσει στον Πλατανιά ο Ιγκόρ Ανγκούλο και φυσικά από αυτή την ερώτηση ξεκίνησε και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Βλάχος

Αναλυτικά

«Ο Ανγκούλο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και επειδή είναι σε μία ηλικία που ψάχνει να βρει κάτι καλύτερο για την καριέρα του, όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι και μόνο, ψάχνει το μέλλον του και λίγο μακριά από την Ευρώπη, μας ζήτησε χρόνο για να βρει μια καλή πρόταση και δεν μπορούσαμε να κόψουμε το δρόμο σε μία τέτοια περίπτωση από έναν ποδοσφαιριστή που δεν δημιούργησε το παραμικρό και μάλλον θα πάμε σε έναν άλλο παίκτη για αυτή τη θέση αντίστοιχων χαρακτηριστικών Αν ο Ιγκόρ (σ.σ. Ανγκούλο) στις επόμενες ημέρες καταλήξει σε αυτό που ετοιμάζει θα κινηθούμε αμέσως μετά», δήλωσε ο κ. Βλάχος για τον Ανγκούλο.

Για τη νέα σεζόν, είπε:

«Οι προσδοκίες που δημιουργήσαμε οι ίδιοι με την περυσινή μας πορεία σίγουρα έβαλαν ψηλά τον πήχη, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταποκριθούμε και φέτος. Είναι πολύ πιο δύσκολη χρονιά από αυτή που πέρα, καθώς η ομάδα πρέπει να δείξει τουλάχιστον ανάλογη εικόνα. Το γεγονός ότι διατηρήσαμε το ρόστερ στο μεγαλύτερο του κομμάτι, το γεγονός ότι ήρθαν παίκτες πολύ νωρίς και αυτοί που θέλαμε, σίγουρα και η βοήθεια που είχαμε από τη διοίκηση και ο προπονητής είναι ικανοποιημένος».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές:

«Έχουμε ένα ακόμη κενό αριστερού μπακ, όπου αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Βάντερσον, δεν έχουμε άλλον που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, κινούμαστε και προς τα εκεί. Ήμασταν αρκετά κοντά σε μία περίπτωση, αλλά επέλεξε να κάνει κάτι άλλο, όμως και σε αυτή τη θέση θα βρούμε τη λύση αν και προτεραιότητα ίσως αποτελέσει η απόκτηση επιθετικού».

Για τις πιθανότητες να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κάποιος από τα παιδιά, αλλά αν υπάρξει μια καλή πρόταση οπουδήποτε και ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη συζητήσουμε. Αν προκύψει κάτι θα υπάρξει αντικατάσταση. Είμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε διάφορες επαφές για τους παίκτες μας, αλλά δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι επίσημο αυτή την στιγμή».