Γίνε Προφήτης 2014-15

Η εγγραφή-αν δεν έχεις ήδη κάνει-είναι πολύ απλή.Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς ένα όνομα και μια ενεργή και πραγματική ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail).Αν χάσεις τον κωδικό σου μπορείς να φτιάξεις έναν καινούργιο ή επικοινώνησε με τον webmaster στη διεύθυνση [email protected]

Προβλέποντας τους αγώνες

Στο μενού υπάρχει η φόρμα των προγνώσεων.

Προέβλεψε το τελικό σκορ όλων των αγώνων.Μπορείς να το κάνεις ή να αλλάξεις το προγνωστικό σου μέχρι και 15 λεπτά πριν την έναρξη κάθε παιχνιδιού.

Οι χρόνοι είναι βάσει της ώρας Ελλάδας.

Η Ερώτηση μπόνους

Μπορείς να κερδίσεις έξτρα πόντους με την ερώτηση μπόνους.Οι ερωτήσεις πρέπει να απαντώνται πριν την ώρα που εμφανίζεται κάτω από αυτήν.Οι ερωτήσεις θα δίνουν διαφορετικούς πόντους κάθε φορά που και αυτοί  εμφανίζονται κάτω από την ερώτηση.

Η βαθμολόγηση

Παίρνεις πόντους για το ακριβές αποτέλεσμα αλλά και για την πρόβλεψη του σωστού αποτελέσματος.Επίσης,μπορείς να προσθέσεις βαθμούς αν απαντήσεις σωστά στην έξτρα ερώτηση.

1. Για το ακριβές αποτέλεσμα 5 πόντους

2. Για το σωστό αποτέλεσμα (νίκη, ισοπαλία ή ήττα) 2 πόντους

3.Για τη σωστή απάντηση της ερώτησης μπόνους (διαφέρει κάθε φορά)

Η «Χρυσή μπάλα»

Κάθε παίκτης έχει και μια «Χρυσή μπάλα».Βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιχνίδι κι αν την ενεργοποιήσεις τότε οι πόντοι σου για το συγκεκριμένο παιχνίδι διπλασιάζονται.Μπορείς να κάνει όσες αλλαγές θέλεις όσο το παιχνίδι είναι ενεργό.Η «Χρυσή μπάλα» ενεργοποιείται μόλις ο αγώνας αρχίσει.Μόλις συμβεί αυτό τότε καμία αλλαγή δεν είναι εφικτή.

Ισοβαθμίες;

Όταν περισσότεροι  παίκτες έχουν τους ίδιους πόντους τότε ακολουθείται η κάτωθι σειρά:

1. Αριθμός ακριβών αποτελεσμάτων

2. Αριθμός σωστών αποτελεσμάτων

3. Αριθμός σωστών απαντήσεων στην μπόνους ερώτηση

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΑΙΝ

matches

view all teams