Γεωργακάκης: «Αυτός ο διαιτητής είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο»

Επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον διαιτητή, Ευάγγελο Γρατσάνη, ο οποίος ματαίωσε το εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με την Κέρκυρα, ο γενικός αρχηγός της χανιώτικης ομάδας, Χάρης Γεωργακάκης, στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά μίλησε στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τα όσα συνέβησαν την Κυριακή: «Εμείς δεν έχουμε ηρεμίσει ακόμη. Έχω μια ταραχή ακόμα. Αυτός ο διαιτητής είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Τι να πω όταν για δύο λεπτά δεν επιτρέπει να γίνει ένα παιχνίδι και με τον κόσμο να βράζει απ’ έξω και εμείς να τρέχουμε απ’ έξω ώστε να προλάβουμε τον χρόνο. Δεν είναι κύριος, είναι υποκείμενο. Φάνηκε ότι και να γινόταν το παιχνίδι δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρουμε και δεν ξέρω γιατί. Και οι άνθρωποι της Κέρκυρας ήθελαν να γίνει το παιχνίδι. Εντάξει στην Ελλάδα είμαστε και εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εμάς. Θα μπορούσε όμορφα και ανθρώπινα να γίνει και να είμαστε εντάξει».

-την καθυστέρηση που σημειώθηκε: «Του απέδειξα ότι τα λεφτά έρχονται, πήρα τηλέφωνο μπροστά του. Ο άνθρωπος που έφερε τα λεφτά ήταν ήσυχος λόγω της αλλαγής της ώρας και νόμιζε αρχικά ότι είχε περιθώριο. Συνήθως τα φέρνει τα λεφτά ο Ηρακλής (σ.σ. Νύκταρης), αλλά έλειπε λόγω δουλειάς που είχε. Για καθαρά τυπικούς λόγους το έκανε, είναι στυγνός, είναι επικίνδυνος και δεν πρέπει να μπαίνει καν μέσα στο γήπεδο, όχι απλά να μην διαιτητεύσει ξανά. Κοίταξε τα λεφτά του και τον εαυτό του και όλα αυτά για δύο λεπτά. Πάντως στους διαιτητές δίνουμε ως προκαταβολή τα 1.000 ευρώ και είχαν μπει αυτά και θα έπρεπε να πάρει τα υπόλοιπα. Κοιτάζουμε νομικά το θέμα και θα του κάνουμε μήνυση. Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει».