Γράφας: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα του Εργοτέλη με τον ΑΟ Χανιά (1-2) ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος μίλησε στη ΝΕΑ τηλεόραση. Διαβάστε τι είπε για τον Λίτα, για τον στόχο της ομάδας, αλλά και για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το αποτέλεσμα για εμένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι ότι μέρα με τη μέρα, βδομάδα με την βδομάδα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και βέβαια πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, τα οποία θα τα διορθώσουμε γιατί έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας».

«Η εικόνα που είχαμε σήμερα σαν ομάδα ήταν αρκετά καλή, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τον Λίτα: «Είναι σε καλή κατάσταση, άλλωστε αυτό δείχνουν και τα εργομετρικά του. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά εγώ είμαι ένας προπονητής, ο οποίος δε θέλω να στέκομαι σε πρόσωπα. Μου αρέσει πολύ η συλλογική και η ομαδική δουλειά, θεωρώ ότι είναι ένας καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει, όπως θα μας βοηθήσουν όλα τα παιδιά».

«Σίγουρα το έργο μου μόνο εύκολο δεν είναι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι όλες οι ομάδες, αν όχι όλες το 95% χτίζουν σε ένα κορμό που προϋπάρχει και εκεί κάνουν ορισμένες προσθαφαιρέσεις για να παρουσιάζονται έτοιμες. Εμείς δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Είμαστε 25-26 ποδοσφαιριστές καινούργιοι και πρέπει μέσα από πολύ δουλειά, σκληρή δουλειά να βρούνε την απαιτούμενη χημεία. Θεωρώ όμως ότι όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι».

«Από την αρχή που ήρθα εδώ είπα ότι στόχος είναι η ομάδα να κάνει την υπέρβαση, να πάει πιο καλά από πέρυσι, εξάλλου αυτό είναι και το πλάνο του προέδρου».

«Το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο και θεωρώ ότι οι ομάδες θα είναι κατά 80% δυνατές, ίσως όμως αυτό είναι καλύτερο να βρίσκεις δυνατές ομάδες, από το να βλέπεις να περνάει εύκολα η μια από την έδρα της άλλης».