Γράφας: “Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς γκολ στο 1ο λεπτό και να μπορέσεις να φέρεις το ματς στα ίσια”

Μετά το 2-2 με τα Τρίκαλα, ο προπονητής του ΑΟΧ Θωμάς Γράφας ανέφερε: «Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την αγωνιστική παρουσία που είχαν στο ματς με τα Τρίκαλα. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς γκολ στο 1ο λεπτό και να μπορέσεις να φέρεις γρήγορα το ματς στα ίσια. Είναι επίσης δύσκολο να δεχτείς γκολ στα τελευταία λεπτά και πάλι να ισοφαρίζεις. Αυτό δείχνει ότι είχαμε ψυχικά αποθέματα. Ξέραμε τι θέλαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες. Τηρουμένων των αναλογιών δεν θυμάμαι να μας έκαναν τα Τρίκαλα μια οργανωμένη επίθεση.

Και τα δύο γκολ είναι από αδράνεια δική μας. Αν μπορείτε εσείς να βρείτε μια οργανωμένη επίθεση στο 90λεπτο, εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο. Θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το ματς. Δεν είμαστε όμως δυσαρεστημένοι με το 2-2. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Εμείς που λένε ότι δεν κάνουμε επίθεση, σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο όταν πηγαίνεις στην τύχη και στο ό,τι να ‘ναι, έχεις πρόβλημα. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη. Εύχομαι στα Τρίκαλα να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η άνοδος».

-Έχετε να κάνετε ένα σχόλιο για τη διαιτησία; Καθώς υπήρξαν φάσεις για τις οποίες μπορεί να διαμαρτύρεται και ο ΑΟΧ.
«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Μπορεί να ήταν πέναλτι αυτό που πήραν τα Τρίκαλα, αλλά υπάρχει ένα ακόμα που δεν δόθηκε σε εμάς, στον Γκέσιο».

– Η συνέχεια από εδώ και πέρα;
«Προχωράμε με τα κεφάλια κάτω. Το πρωτάθλημα είναι μια συνεχής πίεση και μάχη. Πρέπει να περάσουμε αλώβητοι και να κρατηθούμε στην κατηγορία».

-Για τη φάση της παρατήρησης στον Μπριλάκη:
«Κάνω παρατήρηση στο οποιοδήποτε λάθος. Σε άλλα θετικά φωνάζω μπράβο. Στη φάση αυτή υπάρχει φάουλ στον Μπριλάκη και αυτός σταματά να ζητήσει φάουλ, ενώ δεν έπρεπε να σταματήσει. Είναι ένα ανθρώπινο λάθος, που θα μπορούσε να είχε γίνει σε άλλο σημείο του γηπέδου και να μην είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

πηγή:footballleaugenews.gr