Γρηγοράκης: Η ομάδα να έχει συνέχεια

Τον Πανηλειακό αντιμετωπίζει ο ΑΟΧ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Στο πρώτο, μετά Σούλη εποχή ματς, η ομάδα αναζητάει την νίκη που θα της επιτρέψει να μην απομακρυνθεί από την κορυφή και να δώσει συνέχεια στην μέχρι τώρα πορεία της. Την πίστη του για το υλικό της ομάδας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Γρηγοράκης.

Επίσης μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20άδα, απο αυτή λείπει φυσικά ο τραυματίας Αλέξανδρος Παπατζίκος, η αποστολή αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής ενώ θα επιστρέψει την Τρίτη το πρωί. Προβλήματα έχει ο ΑΟΧ καθώς ο Παπατζίκος είναι τραυματίας ενώ από τραυματισμό προέρχεται και ο Πέτρος Κοντέων. Για τον Παπατζίκο τα αποτελέσματα τον εξετάσεων για τον ακριβή χρόνο απουσίας του θα γίνουν γνωστά μετά την επιστροφή της ομάδα

η επίσημη ενημέρωση με την αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής χωρίς νέα προβλήματα, μετά το τέλος της, ο Κυριάκος Γρηγοράκης ανακοίνωσε και την αποστολή για τον Πύργο.

Η ομάδα θα αναχωρήσει με πλοίο της ΑNEK LINES το βράδυ της Παρασκευής (31/10) με τελικό προορισμό τον Πύργο όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ FootballLeague.Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει για να επιστρέψει την Τρίτη το πρωί στα Χανιά. 

Η αποστολή

Σικαλιάς, Ρίζος, Μανωλάς, Γουέλκαμ, Εσσόνο, Γκούμας, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Καμινιώτης, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Καραγιάννης, Ταταράκης, Καραλής, Νύκταρης, Πάγκαλος, Παγώνης, Κρητικός, Σούκιας.