«Δίκαια τη νίκη ο Πανσερραϊκός, καλύτερος σε όλο το ματς»

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, και ο Νικηφόρος Κακουλίδης (άμεσος συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος), στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κισσαμικού, Σπύρου Μπαξεβάνος: «Δύσκολο παιχνίδι παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που ήταν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και με καινούργιο προπονητή και ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, να μαζέψει βαθμούς μετά από καιρό και ειδικά στην έδρα της. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι πιστεύω πως ο Πανσερραϊκός πήρε δίκαια τη νίκη ήταν καλύτερη από εμάς σε όλο το παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι που εμείς μπήκαμε με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο επιθετικό παιχνίδι ώστε να απειλήσουμε την ομάδα του Πανσερραίκού. Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που περισσότερο στο Α ημίχρονο δημιουργήθηκαν καταστάσεις, είχαμε προβλήματα και τα προβλήματα ξεκινούσαν σε εμάς από τις πολλές και λάθος πάσες που κάναμε ειδικά στον χώρο του κέντρου, κερδίζαμε την μπάλα, χωρίς πίεση οι ποδοσφαιριστές μας πήγαιναν σε πολύ αβίαστα λάθη τα οποία μας φέρνουν σε προβληματισμό σε αμυντική ανισορροπία και αντιμετωπίσαμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρητικά τα πράγματα ήταν πιο καλά για εμάς φαινόταν πως το παιχνίδι πήγαινε χωρίς ευκαιρία στο Β΄ ημίχρονο για την ομάδα του Πανσερραϊκού έτυχε η φάση το στημένο μπήκε το γκολ και από εκεί και πέρα αναγκαστικά ανεβήκαμε και εμείς και δημιουργήθηκαν οι όποιες καταστάσεις περισσότερες μετά στην εστία μας σε στιγμές που μας βρίσκανε σε ανοιχτό χώρο. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο, να κερδίζουμε πράγματα, σήμερα δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να καταλάβουμε πως το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανσερραϊκού».

Ερωτηθεις για αν βλέπει διαφορές μεταξύ του Πανσερραϊκού του Ά γύρου και του σημερινού ο κ. Μπαξεβάνος απάντησε: «Δεν νομίζω πως έχουν μεγάλες διαφορές. Σίγουρα τώρα ενισχυμένη είναι η ομάδα του Πανσερραϊκού, υπάρχουν πιο έμπειρα παιδιά. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες όπως κρίθηκαν και τα προηγούμενα δύο, θυμάστε στα προηγούμενο παιχνίδι του Κυπέλλου με κάποιες ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός με κάποιες λίγες ευκαιρίες εμείς έγινε το 0-0. Στην έδρα μας σε ένα παιχνίδι πάλι αρκετά δύσκολο και για τους δύο νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας. Τα παιχνίδια της Β Εθνικής δεν έχουν μεγάλη διαφορά κρίνονται στις λεπτομέρειες, αυτό λέμε σήμερα. Η ομάδα του Πανσερραϊκού δυνάμωσε σωματικά σε ένα παιχνίδι Β Εθνικής πρέπει να είσαι αυτός που είσαι στις στημένες φάσεις και αν μπορείς να απειλήσεις τον αντίπαλο, δυστυχώς δεχτήκαμε σε μία τέτοια φάση το γκολ».

Νικηφόρος Κακουλίδης (Άμεσος Συνεργάτης Πάουλο Κάμπος): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που γνωρίζαμε ότι σαν αμυντική συμπεριφορά είχε την Τρίτη καλύτερα άμυνα δεχόμενη μόνο 11 γκολ ως τώρα. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα για τη νίκη που κάναμε. Είμαστε μία καινούργια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία με αρκετούς νέους παίκτες που έχουν αλλάξει σχετικά την εικόνα μας. Χαιρόμαστε για αυτή τη νίκη δεν τελειώνει όμως το Πρωτάθλημα εδώ, ‘έχουμε δύσκολη συνέχεια θέλουμε το συντομότερο δυνατόν να βγούμε σε υψηλότερη θέση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γα την τακτική που ακολούθησαν  η οποία μας βγήκε σε κάποια σημεία στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά μας σήμερα και μας βοήθησε τον θέλουμε κοντά μας ακόμα περισσότερο, θεωρώ ότι με νίκες και με σωστό ποδόσφαιρο θα τον φέρουμε ξανά κοντά μας και θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν καλοδουλεμένη, θεωρώ τη νίκη πολύ σημαντική κόντρα σε ένα σύνολο πολύ δουλεμένο στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι  Συνεχίζουμε για την δύσκολη συνέχεια που υπάρχει στο Πρωτάθλημα».

Γιαννίτσης Μιχάλης (Παίκτης Κισσαμικού): «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, δεν τα πήγαμε όσο καλά περιμέναμε. Από εκεί πέρα πρέπει να συνεχίσουμε στο Πρωτάθλημα όπως είπε και ο προπονητής μας το οποίο έχει ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Βασίλης Τριανταφυλλάκος (Παίκτης Πανσερραϊκού): «πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι για την ομάδα μου. Εγώ βρίσκομαι εδώ πέρα γύρω στις δύο εβδομάδες, αυτό που έχω αντικρίσει είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και το κλίμα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω βρει ποτέ μπροστά μου. Δεν ξέρω γιατί βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την θέση το μόνο που ξέρω είναι πως θα αλλάξει και πιστεύω πως θα αλλάξει πολύ γρήγορα. Από την αρχή μπήκαμε ζητώντας τους τρείς βαθμούς, ξέραμε τι θέλαμε, δείξαμε χαρακτήρα. Με το νέο σύστημα η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα γιατί σίγουρα θέλει πολύ δουλειά. Από εκεί και πέρα ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας».