Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Βεργανελάκη

Με μία ανοιχτή επιστολή ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του ΑΟ Χανιά, Πάτερ-Ιωάννης Καραμουσαδάκης, ανακοίνωσε πως δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του προπονητή της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, αλλά και της ομάδας Τζούνιορ, Μάνου Βεργανέλακη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ανοιχτή Επιστολή

Ευχαριστώ εκ των προτέρων που μου δίνεται η ευκαιρία για την επιστολή αυτή.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Π.Σ. Χανιών και τον σύνδεσμο διαιτητών για την κατανόηση και βοήθεια που πρσφέρουν στο τμήμα Τζούνιορ του Α.Ο. Χανιά που αποτελείται κατά τα 13/15 από κορίτσια (ώστε να ετοιμάζονται γρήγορα και πιο σώστα για να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά).

Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω και κάποιους διαιτητές – διαιτήτριες που πηγαίνουν να παίξουν παιχνίδια, τα απωθημένα και τα προσωπικά που έχουν με πρόσωπα και καταστάσεις, να τα αφήνουν σπίτι τους ή τουλάχιστον εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω νυν και πρώην παίκτριες του Α.Ο. Χανιά να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μόνο με αυτό και να μην κάνουν τους καλοθελητές και τους αβανταδόρους, επώνυμα ή ανώνυμα στο διαδίκτυο. Κάτω τα χέρια σας από τα κορίτσια του Α.Ο. Χανιά, δεν είναι τραπεζάκι για να ακουμπήσετε το επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζετε.

Ενημερώνουμε δε όλους ότι η γυναικεία ομάδα ανήκει σε όλο το νομό και δεν είναι κτήμα κανενός. Δεν είναι πάρκινγκ για να παρκάρουμε τα παιδιά μας.

Υ.Γ. 1: Αναλυτικότερα θα μιλήσω ή θα γράψω όταν κρίνω εγώ.
Υ.Γ. 2: Η παραίτηση του προπονητή μας δε γίνεται δεκτή και συνεχίζει να επιτελεί το έργο
του.

Με εκτίμηση Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά

Πάτερ Ιωάννης Καραμουσαδάκης»