Δεν έγινε και τίποτα…

Το να χάνεις εντός έδρας από μία ομάδα σα τον ΠΑΟΚ δε σημαίνει και τίποτα. Σε ανύποπτη στιγμή είχα πει στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΧΑΝΙΑ ΣΠΟΡ FM ότι από τα δύο παιχνίδια ο Πλατανιάς θα πάρει τρεις βαθμούς. Και επιμένω σε αυτό, αφού δεν υπολόγιζα το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό με τον Πανιώνιο.

Μπορεί ο Πλατανιάς να είχε την ευκαιρία του με το Δικέφαλο, αλλά μέχρι εκεί. Μπορούσε σίγουρα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αλλά κάτι θετικό με τους Θεσσαλονικείς δεν θα είχε ουσία αν δεν έρθει κάτι καλό με τον “ιστορικό”.

Πιστεύω δε, πως όλοι στον Πλατανιά το ματς με τον ΠΑΟΚ θα το είχαν… χαμένο, άσχετα αν αποδείχθηκε πως, ενδεχομένως, η ομάδα θα μπορούσε κάτι να πάρει από αυτό.

Ούτως ή άλλως πάντως, η αγωνιστική ήταν τέτοια που δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα για τον Πλατανιά στη βαθμολογία και γι’ αυτό επιμένω πως το τρίποντο που προέβλεψα θα έρθει με τον Πανιώνιο, αν και αυτό θα δυσαρεστήσει το φίλο από το Αρώνι Ακρωτηρίου με την τεράστια σημαία των κυανέρυθρων στο σπίτι του.

Κρατάω ένα κομμάτι από τη συνέντευξη Τύπου του Άγγελου που τα λέει όλα… “Μπορούμε πολλά παραπάνω από αυτά που δείχνουμε. Παίζουμε ωραία και όχι καλά και αυτό με απασχολεί”. Και το δείχνει η ομάδα αυτό που είπε ο Αναστασιάδης.

Η εβδομάδα που τρέχει μέχρι τον -τελικό-, όπως είπε, με τον Πανιώνιο είναι κρίσιμη και το ταξίδι στην Τρίπολη για τη ρεβάνς με τον Αστέρα θα επιβαρύνει την ομάδα. Και για να το λέει έτσι ο Αναστασιάδης σημαίνει πως ίσως κυνηγήσει το κάτι παραπάνω με τους Αρκάδες. Αυτός ξέρει! Και όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, δεν πέφτει ποτέ αμαχητί!

Σε κάθε περίπτωση… το ταξίδι συνεχίζεται!