Δεν τα κατάφεραν στα βραβεία, Ναζλίδης και Γιάννου

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 22η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ, εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά που ήταν υποψήφιοι έμειναν την 2η θέση.

Ο Θωμάς Ναζλίδης που ήταν υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής έμεινε αρκετά πίσω στην 2η θέση με 21,35% , ενώ, ο Τάτος που κέρδισε το βραβείο λόγω της νίκης του Άρη επί του Παναθηναϊκού έφτασε το 70,17%.

Στην κατηγορία για το Best Goal της αγωνιστικής που ήταν υποψήφιος ο Απόστολος Γιάννου έμεινε εξίσου 2ος με 34,24%, μένοντας πίσω από τον Ράγιος που έφτασε το 57,41%.

Αναλυτικά:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP Ανδρέας Τάτος (Άρης) 70,17% Θωμάς Ναζλίδης (Πλατανιάς Χανίων) 21,35%

Γιάννης Γκέσιος (Κέρκυρα) 8,48%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal Ρούμπεν Ράγιος (Αστ. Τρίπολης) 57,41% Απόστολος Γιάννου (Πλατανιάς Χανίων) 34,24%

Πάουλο Μασάντο (Ολυμπιακός) 8,35%

Οι ψηφοφορίες διεξάγονται μέσω SMS στο 54350 (με κωδικούς MVP και GOAL αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες) καθώς και από τη σελίδα της Nova στο Facebook στη διεύθυνση: http://www.facebook.com/Novasports.gr. Τα υποψήφια γκολ και τους υποψηφίους MVP επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Super League, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματά τους ανακοινώνονται από την τηλεόραση μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.