Δεν χάνει ποτέ όταν σκοράρει ο Θωμάς

Ο Πλατανιάς αν και προηγήθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι στο σκορ δεν κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς, φέροντας έτσι την τέταρτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά και άτυχος καθώς τραυματίστηκε, ο Θωμάς Ναζλίδης ο οποίος φαίνεται πως… “χτίζει” παράδοση απέναντι στους πράσινους.

Το γκολ του 26άχρονου φορ ήταν τρίτο μέσα σε οκτώ μήνες απέναντι στους πράσινους, ενώ πρέπει να θυμίσουμε πως ο Πλατανιάς, με τον ίδιο μέσα, απέκλεισε πέρσι το “τριφύλλι” από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θωμάς ο αήττητος

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, ωστόσο, που κρατάμε από τα γκολ του Θωμά Ναζλίδη, είναι πως όποτε σκοράρει στο πρωτάθλημα, ο Πλατανιάς δεν χάνει! Και να φανταστεί κανείς πως μιλάμε για αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Άρη.

Συγκεκριμένα με τον Ναζλίδη να σκοράρει ο Πλατανιάς μετρά: 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τέλος να πούμε πως ο Έλληνας φορ θέλει φέτος να σπάσει το φράγμα των 10 γκολ με την Κρητική ομάδα τα οποία είχε πετύχει το 2011-2012 στην δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά τα γκολ του εναντίον του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς: 2-1 (Κύπελλο)

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς: 0-1 (Πρωτάθλημα)

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός: 1-1 (Πρωτάθλημα)

Τα γκολ του γενικά με τον Πλατανιά

2011-2012: 10 γκολ στην β εθνική

2012-2013: 5 γκολ

2013-2014: 3 γκολ

sport24.gr