Δηλώνει ικανοποιημένος ο Μπαξεβάνος

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Κισσαμικού στο πρώτο τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πλατανιά ήταν ο προπονητής της ομάδας μας, Σπύρος Μπαξεβάνος, που τόνισε όμως ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά ματς δεν μετράνε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Τα αποτελέσματα δεν μετράνε. Αυτή την περίοδο όλοι λένε ότι είναι ο… μήνας του μέλιτος. Εκεί που θα μετρήσουν είναι στο πρωτάθλημα, εκεί που θα είναι οι βαθμοί που θα “καίνε”. Για μένα ήταν πολύ καλή η εικόνα και η διάθεση και η προσπάθεια όλων των παιδιών. Προσπάθησαν να βγάλουν κάποια πράγματα απέναντι σε μία ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας ξεγελάει, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και ένα και δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τα δοκάρια που είχε ο Πλατανιάς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει. Σίγουρα είμαστε κουρασμένοι και μπορούμε να βγάλουμε κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι ότι δουλεύουμε με σκοπό να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, που έχουνε πει ότι θα ξεκινήσει 25 Σεπτεμβρίου. Είδαμε κάποια πράγματα και κάποιες αδυναμίες, που σίγουρα έχουμε αρκετές, αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος μας και υπάρχει η διάθεση και η θέληση για να τα βελτιώσουμε όλα αυτά τα κομμάτια».

Για τα νέα πρόσωπα και τους παίκτες που δοκιμάστηκαν, όπως ο Τιάγκο Σίλβα, αν αποτελεί κίνητρο ο αγώνας κόντρα σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας:

«Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που είναι σε υψηλότερη κατηγορία από εσένα. Σίγουρα βγάζεις ένα πρόσωπο διαφορετικό και θέλεις να δείξεις ότι είσαι ικανός κι εσύ για μεγάλα πράγματα. Ο Τιάγκο άφησε καλές εντυπώσεις και είναι ένα παιδί που και στην προπόνηση δείχνει καλά στοιχεία και είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να αποκτηθεί και θα προχωρήσουμε στην απόκτησή του. Με αυτό τον σκοπό ήρθε και στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».