Δηλώσεις από τη Λαμπαρδάκη για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ενόψει της συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το διάστημα από 27-30 Ιουνίου παραχώρησε η Ροζάννα Λαμπαρδάκη.

«Είναι τιμή που η διοργάνωση θα γίνει στην πόλη μου. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Ατομικά, στόχος μου είναι το καλύτερο δυνατό. Θέλω να είμαι μέσα στην 8άδα αν και γνωρίζω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός γιατί το επίπεδο είναι υψηλό», δήλωσε η 17χρονη αθλήτρια του Ν.Ο.Χ. και της εθνικής ομάδας.

Για το γεγονός ότι είναι νέα αθλήτρια για την τεχνική, καθώς μεταπήδησε από την “κλασική” κολύμβηση πριν από επτά μήνες, είπε: «Κολυμπούσα κλασική αλλά θέλησα να δοκιμάσω Τεχνική γιατί είδα ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον χώρος. Ξεκίνησα το Δεκέμβριο και συνέχισα να προπονούμαι εκεί και πλέον ήρθε η κλήση στην Εθνική ομάδα με βάση τις επιδόσεις και τους χρόνους μου. Το άθλημα της Τεχνικής συνδυάζει ταχύτητα και υγρό στοιχείο και για μένα είναι ό,τι ακριβώς ήθελα».

Τέλος, η Λαμπαρδάκη δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές αλλά και την οικογένεια της: «Είναι δύσκολο για μένα να συνδυάζω σχολείο και προπονήσεις μερικές φορές. Στα προβλήματά μου με βοηθάνε πάντα η οικογένεια και οι προπονητές μου και θέλω να τους ευχαριστήσω».