Δημήτρης: «Θέλω να παραμείνω στον Πλατανιά»

Την παραμονή του στην ομάδα του Πλατανιά και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sdna.gr» ο Άλκης Δημήτρης. Ο έμπειρος αμυντικός της χανιώτικης ομάδας μίλησε για την πορεία της ομάδας, τις 300 συμμετοχές που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο!

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλκη Δημήτρη:

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:
«
Είμαστε σίγουρα σαν ομάδα πάρα πολύ καλοί. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και σιγά σιγά, όσο περνάνε τα παιχνίδια βελτιωνόμαστε. Σε αυτό σίγουρα έχει συμβάλει και ο προπονητής. Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία που έχει και η ομάδα το δείχνει αυτό σε κάθε παιχνίδι. Ο κ. Χριστόπουλος έχει περάσει τη νοοτροπία που θέλει στην ομάδα και ο Πλατανιάς έχει αποκτήσει μια ταυτότητα. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στους  παίκτες και το τεχνικό τιμ και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το εάν οι πολλές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού ήταν αφορμή για το κακό ξεκίνημα της ομάδας:
«Δεν ξεχωρίζω ξένους και έλληνες, ο καθένας θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί στην ομάδα. Είχαμε αρκετά νέα παιδιά φέτος στην ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι βρισκόμαστε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα στοιχεία που πρέπει να διακρίνουν την ομάδα για τη συνέχεια προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής:
«Πρέπει να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι, να δίνουμε τα πάντα και με βάση τις δυνατότητες που έχει η ομάδα και όταν θα είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίζουμε και τα παιχνίδια. Περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί και μαχητικοί και δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια».

Για τις 300 συμμετοχές του σε επαγγελματικές κατηγορίες:
«Αισθάνομαι χαρούμενος και ευχαριστώ το θεό που είμαι υγιείς και προσπαθώ να αγωνίζομαι. Τα σημεία σταθμός για εμένα είναι ο Εργοτέλης, που καταφέραμε και βγήκαμε αρκετές κατηγορίες από τη Δ’ Εθνική μέχρι και την Α’ Εθνική, αλλά σίγουρα και ο Πλατανιάς. Αυτές οι δύο ομάδες είναι που με έχουν σημαδέψει σε όλη μου την καριέρα μέχρι σήμερα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και αν ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα: «Δεν έχω συζητήσει τίποτα. Αυτό θα φανεί το καλοκαίρι. Φυσικά και θέλω να παραμείνω, καθώς ο Πλατανιάς είναι ένα υγιές σωματείο και οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα θέλει να έρθει και να μείνει στην ομάδα».

Για τον αν επηρέασε η αλλαγή σκυτάλης της διοίκησης το αγωνιστικό σκέλος:
«Δεν έχει επηρεάσει καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Εδώ έχουν μάθει να λειτουργούν οικογενειακά. Η διοίκηση και στην ομάδα λειτουργούν όλοι για το καλό της ομάδας. αυτό άλλωστε φαίνεται και από την πορεία της ομάδας. όμως και οι δύο διοικήσεις έδιναν και δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ομάδας:
«Το μήνυμα είναι ότι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι, να προσπαθούμε να παίρνουμε πόντους, να ευχαριστούμε με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε τον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της στο τέλος της χρονιάς».