Διακανονίζει τα χρέη και παίζει Περιβόλια

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά και του Δήμου Χανίων σχετικά με τη χρήση του γηπέδου Περιβολίων και από τον ΑΟΧ.

Βασικός όρος που τέθηκε από την πλευρά του Δήμου ήταν να διακανονιστούν τα χρέη ύψους περίπου 70.000 € από την περσινή σεζόν κάτι που έγινε αποδεκτό από την πλευρά του Αθλητικού Ομίλου Χανιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο ΑΟ Χανιά ενημερώνει πως μετά και την συνάντηση η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη (9/8) στο Δημαρχείο Χανίων και έγινε σε άψογο και φιλικό κλίμα ανάμεσα στον Δήμαρχο Χανίων και τις ομάδες του Πλατανιά και του Κισσαμικού αποφασίστηκε και την φετινή χρονιά, η χρήση του Δημοτικού Γηπέδου των Περιβολίων ως πρώτη έδρα της ομάδος μας.

Στη συνάντηση από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών κ. Μιχάλης Βλαχάκης, Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κουκλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων κ. Μανώλης Αδοντάκης.

Από πλευράς ομάδων παρέστησαν οι κ. Μανώλης Μαθιουλάκης και Μάνος Βαϊδάκης – ΠΑΕ Πλατανιάς, Ανδρέας Φυντικάκης και Δημήτρης Βιριράκης από πλευράς ΑΟ Χανιά, ως επίσης και ο κ.Αντώνης Ροκάκης – Κισσαμικός.

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας δέχτηκε να γίνει νέος διακανονισμό των χρεών που δημιουργήθηκαν από 1/1/2014 έως και σήμερα και ανέρχεται στο ποσό των 70.000 ευρώ μιας και η ρύθμιση των 100 δόσεων έχει χαθεί.