” Διαμορφώνουμε χαρακτήρα…”

Ικανοποιημένος-πως αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε- προσήλθε στην συνέντευξη τύπου ο Μουράτ Σεροπιάν.

” Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε και σήμερα κερδίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι υπερτερήσαμε σε όλα του αντιπάλου μας καθώς δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Βάλαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και παραπάνω αν μας δινόταν κάποια από τα πέναλτι-νομίζω ότι ήταν παραπάνω από δυο- σε προσπάθειες μας.

Να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο που μας βοηθά σε τέτοιο βαθμό ώστε να μας δίνει την έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε.

Αυτό που βλέπετε θα παίζουμε όλη τη σεζόν.Ελπίζω επειδή η ομάδα μας είναι νεανική ότι προϊόντος του χρόνου η διάρκεια των καλών διαστημάτων μας θα είναι μεγαλύτερη και πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι δικός μας.

Ολοκληρώσαμε το μισό ενός πολύ δύσκολου προγράμματος με Αστέρα, Παναχαϊκή και Βόλο, έχουμε , όμως ακόμη ένα “βουνό” μπροστά μας στον Πύργο την Παρασκευή, τον Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη και αμέσως μετά και τον Παναιγιάλειο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και δηλώνουμε αισιόδοξοι ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός.”

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Τσάτσος υπερθεμάτισε των δηλώσεων του Σεροπιάν τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι η δικαίωση της πολλής και δύσκολης δουλειάς  που γίνεται από το καλοκαίρι ενώ για τις δικές του εμφανίσεις δήλωσε ότι το κίνητρο της μεγαλύτερης κατηγορίας αποτελεί δέλεαρ και για τον ίδιο.