Δικαιώθηκε ο Πανακρωτηριακός και έπιασε στην πρώτη θέση το ΙΝΚΑ

Ο Πανακρωτηριακός ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, όσους έχει και το ΙΝΚΑ, καθώς η ΕΠΣ Χανίων ανακοίνωσε ότι ο αγώνας με τον Άρη Βουκολιών κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του Βασίλη Παπαδάκη για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και από τον κυπελλούχο αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ 1, 5α, 11 του Κ.Α.Π. και άρθρο 9 παρ 6 του Π.Κ..

Επίσης ο σύλλογος από τις Βουκολιές τιμωρήθηκε και με χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα ευρώ, το οποίο πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα σύμφωνα με το άρθρο 33 του Π.Κ.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Φ.Α. A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΚΡ/ΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΚ. 19-3-2016: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πανακ/κού Μποτωνάκης Ι. με Α.Δ. 1204747 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού πέντε [5] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1ε] και χρηματική ποινή πενήντα ευρώ [50,00], ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα σύμφωνα με το άρθρο 33 του Π.Κ.

Καλούνται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Πανακρωτηριακού καθώς και οι προπονητές της ίδιας ομάδας κ.κ. Ανδρεαδάκης Ευαγγ. και Ντενεκετζής Γεωρ.

Η ένσταση της ομάδας Πανακρωτηριακού κατά της ομάδας Άρη Βουκολιών για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, γίνεται δεκτή. Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας Πανακ/κού ενώ από την ομάδα Άρη Βουκολιών αφαιρούνται τρεις [3] βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα [άρθρο 23 παρ 1, 5α, 11 του Κ.Α.Π. και άρθρο 9 παρ 6 του Π.Κ.] καθώς και χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα ευρώ [150,00] ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα σύμφωνα με το άρθρο 33 του Π.Κ».