Διπλή προπόνηση για ΑΟΧ

Στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά διπλή ήταν για τους παίκτες η τελευταία προπόνηση της εβδομάδος καθώς το πρωί, χωρισμένοι σε δυο γκρουπ, έκαναν γυμναστήριο στα Περιβόλια ενώ το απόγευμα υπήρχε προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος επέστρεψε στα Χανιά το πρωί του Σαββάτου.

Αύριο είναι μέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές όχι όμως και για τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του καθώς υπάρχουν προγραμματισμένα δοκιμαστικά που θα ξεκινήσουν 18:30.

Βίντεο από την προπόνηση και η επίσημη ενημέρωση

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες της ομάδας μας. Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές έκαναν γυμναστήριο χωρισμένοι σε δυο γκρουπ ενώ το απόγευμα, υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου με τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Από την απογευματινή προπόνηση, απουσίασε ο Βασίλης Βαλλιάνος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες. Την Κυριακή, υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό για τους παίκτες όχι όμως και για το τεχνικό επιτελείο καθώς θα διεξαχθούν δοκιμαστικά τα οποία ξεκινάνε στις 18:30.