Διπλό «χτύπημα» από Πανακρωτηριακό

Σημαντική ενίσχυση για τον Πανακρωτηριακό, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Α΄ΕΠΣ Χανιών με την ομάδα του Μινώταυρου, Βασίλη Δημούση, αλλά και του Στέφανου Βασιλομιχελάκη, ο οποίος ήταν στους πρώτους σκόρερ (τη σεζόν 2014-15) στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας με την Α.Ε Ευόσμου.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ (τη σεζόν 2014-15) στην Α’ ΕΠΣ Χανίων με την ομάδα του Μινώταυρου Βασίλη Δημούση και με τον Στέφανο Βασιλομιχελάκη που ήταν στους πρώτους σκόρερ (τη σεζόν 2014-15) στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας με την Α.Ε Ευόσμου.

Ο 27χρονος επιθετικός Βασίλης ΔΗΜΟΥΣΗΣ έχει αγωνιστεί στον παρελθόν στον Ίκαρο Μουρνιών, την  Ασπίδα και το Μινώταυρο και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πέρσι πετυχαίνοντας 27 γκολ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Ο 26χρονος επιθετικός Στέφανος Βασιλομιχελάκης είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B’ και ήταν από τους πρώτους σκόρερ πετυχαίνοντας 11 γκολ, διεκδικώντας με την Α.Ε Ευόσμου την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣΜ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παγχανιακό, Ιωνία 2000, Κεραυνό Κολχικού (άνοδο στην Α1′ Κατηγορία της ΕΠΣΜ), Μακεδονικό Λητής, Ηρακλή Αμπελοκήπων (άνοδο στη Δ’ Εθνική), Δόξα Πενταλόφου (πρωτάθλημα στην Α1′ Κατηγορία της ΕΠΣΜ και άνοδο στη Δ’ Εθνική), Α.Ε. Πολυδενδρίου (πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία και άνοδο στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΜ).

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και μέσα από αυτή τη συνεργασία θα εκπληρωθούν και οι δικοί τους στόχοι.

Βασίλη και Στέφανε καλώς ορίσατε στο Ακρωτήρι