Δοκιμάζει Ελληνογερμανό ο Πλατανιάς

Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης έφερε στο Μάλεμε και ένα  ποδοσφαιριστή να περνάει απο το μικροσκόπιο του Γιάννη Χριστόπουλου, ο λόγος για τον Αθανάσιο Τσουράκη ο οποίος θα δοκιμαστεί τις επόμενες 10 ημέρες. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης όμως η κλασική του θέση είναι δεξιός χαφ, είναι γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη και έχει ύψος 1,68. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την U17 της Στουτγάρδης ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Η επίσημη ενημέρωση

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Τέτε, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στον ώμο του.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής Αθανάσιος Τσουράκης, ο οποίος θα δοκιμαστεί το επόμενο δεκαήμερο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (γεννηθείς στις 12/5/1990), ο οποίος είναι ελεύθερος, αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στην MSV Duisburg (Γ” εθνική κατηγορία Γερμανίας).

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Ιουλίου (πρωινές ώρες) θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων, που πραγματοποιεί ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Σφυράκης.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, στις 19.00, στο Μάλεμε.