Δόθηκαν τα εισιτήρια στους τυχερούς

Ο Πλατανιάς σε μια ακόμα εκδήλωση του έδειξε το ενδιαφέρον του για τους χορηγούς και το απόγευμα της Πέμπτης στο κατάστημα ΙΝΚΑ των Αγ. Αποστόλων μοίρασε στους τυχερούς του διαγωνισμού της ELBISCO 15 κάρτες διαρκείας.

η επίσημη ενημέρωση

Στην ιδιαίτερη σημασία και αξία που έχει για τον Πλατανιά Χανίων η στήριξη από μεγάλες εταιρείες της Κρήτης και όχι μόνο είτε με τη μορφή χορηγιών είτε με τη μορφή αγοράς καρτών διαρκείας, τις οποίες, στη συνέχεια, διαθέτουν με διάφορους τρόπους στους πελάτες τους και φίλους της ομάδας μας, αναφέρθηκε σήμερα ο Θωμάς Ναζλίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης.
Ειδικότερα, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας καθώς και οι Αλέξης Αποστολόπουλος,Άγγελος Ζουμπουλάκης και Αζίζ Τέτε, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργο Γεωργακάκη, παρέδωσαν 15 κάρτες διαρκείας σε ισάριθμους τυχερούς, που συμμετείχαν σε διαγωνισμό της εταιρείας ELBISCO.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τη σημαντική συμβολή του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, που διαχρονικά στηρίζει πολύπλευρα, έμπρακτα και ουσιαστικά τον Πλατανιά Χανίων.
Η διαδικασία παράδοσης των καρτών διαρκείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, με τους τυχερούς συμπολίτες μας να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην εταιρεία ELBISCO και στο ΙΝΚΑ και να εύχονται καλή επιτυχία στον Πλατανιά Χανίων στις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο εκπρόσωπος του ΙΝΚΑ Γιάννης Χατζάκης επεσήμανε, τέλος, από την πλευρά του, ότι είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες και ευχήθηκε καλή πορεία στον Πλατανιά Χανίων.