«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για σήμερα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ λοιπόν είμαι ο υπεύθυνος. Κάποιοι με περιμένουν στη γωνία αλλά εγώ θα τα καταφέρω μαζί με τη διοίκηση και τον κόσμο. Όσων αφορά το παιχνίδι, δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Στη συνέχεια πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Δε θέλω να μιλάω για ατυχία και τα σχετικά. Η μπάλα πηγαίνει εκεί που τη στέλνεις. Δε θέλω να δικαιολογώ κανέναν. Ο κόσμος πια έχει φτάσει στα όρια του, τι άλλο να κάνει; Πώς να αντιδράσει με αυτά που βλέπει; Ίσα ίσα μας στήριξε πολύ σήμερα ειδικά στο τέλος του πρώτου μέρους. Πρέπει λοιπόν να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι. Και όταν λέω όλοι, εννοώ πρώτο και κύριο εμένα. Για σήμερα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τα γκολ που τρώμε είναι το λιγότερο αστεία. Εδικά το πρώτο γκολ δεν το τρώει ομάδα Σούπερ Λιγκ. Είναι ανεπίτρεπτο να το δεχόμαστε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διώξουμε την ηττοπάθεια και να σταθούμε στα πόδια μας. Αυτό το υλικό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. Θα τη σώσουμε την παρτίδα όμως στο τέλος».

Δηλώσεις παικτών

– Αγγελούδης: «Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι ποδοσφαιριστές. Ντροπιάζουμε την ομάδα που είμαστε τελευταίοι, δεν ξέρουμε κι εμείς τι να πούμε. Προσπαθήσαμε. Ο αντίπαλος είχε δύο ευκαιρίες και δύο γκολ, εμείς είχαμε δοκάρια, χαμένο πέναλτι δεν ξέρω τι να πω. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα αλλά είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Ο κόσμος έχει όλα τα δίκια να κατηγορεί κι εμάς γιατί φταίμε κι εμείς. Είναι πάντα κοντά στην ομάδα, ο Άρης είναι στην πιο δύσκολη στιγμή της ύπαρξης του. Το πιστεύουμε για τη συνέχεια αλλά είμαστε πολύ άτυχοι. Πρέπει να αλλάξει κάτι και μάλιστα άμεσα». – Σουνάς: «Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, δεν έπεσε η ψυχολογία μας. Τα λόγια είναι περιττά, πρέπει να κοιτάξουμε με τον προπονητή μας να διορθώσουμε τα πράγματα. Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά ήμασταν άτυχοι, είχαμε δοκάρι, φάσεις.

Παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη που σήμερα δεν την είχαμε. Δεν λέει κάτι η καλή μου απόδοση, θα ήταν καλύτερα να παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Είναι δύσκολη στιγμή. Υπάρχουν νεύρα αλλά το συντομότερο δυνατόν θα κοιτάξουμε να βρούμε τι φταίει για να το λύσουμε».