“Είχαμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση αλλά λάθη γίνονται…”

Απογοητευμένος μετά την ήττα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδα των Χανίων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε πως οι παίκτες του βάσει της εμφάνισής τους άξιζαν καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε ερώτηση σχετικά με τη διαιτησία δεν θέλησε να σχολιάσει, ενώ τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του νιώθουν δυνατοί παρά τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Μία τελική προσπάθεια έκανε ο αντίπαλος. Δημιουργήσαμε, παίξαμε μπάλα, ήμασταν βελτιωμένοι. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο και δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Είναι δύσκολο να κάνεις τόσες σερί ήττες, πιστεύω όμως ότι οι εμφανίσεις μας δίνουν δύναμη και σε μένα και στα παιδιά για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα δικαιούμασταν τρεις πόντους ακόμα να έχουμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ήρθε το γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει.

Δεν σχολιάζω διαιτησίες, δεν είναι ούτε δικό μας θέμα, ούτε των παικτών. Δεν είδα κανέναν να ασχοληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν αλλά και για τρίτο γκολ με τον Παναθηναϊκό . Αδικημένος αισθάνομαι μόνο από την ήττα.

Ένας αθλητής για να νιώθει καλά ψυχολογικά, πρέπει να νιώθει δυνατός. Αυτή την στιγμή η ομάδα νιώθει δυνατή. Όταν κερδίζεις μονομαχίες από μεγάλους αντιπάλους δημιουργείται το συναίσθημα ότι είμαι δυνατός και μπορώ. Εμείς νιώθουμε δυνατοί.

Είναι αδύνατο να μην γίνονται λάθη σε ένα 90λεπτο. Ειδικότερα σε μια ομάδα που παλεύει την παραμονή. Λάθη γίνονται και από τους αντιπάλους».