«Είχαμε πλάνο, ήμασταν διαβασμένοι»


Ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος έκανε δηλώσεις στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και εστίασε στο γεγονός ότι η νίκη των Χανίων ήρθε μέσα από το πλάνο που είχε στο γήπεδο, ενώ ξεκαθάρισε πως ο στόχος των της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League είναι η είσοδος στα πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος στον Μιχάλη Τσόχο και τον Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-Το πώς είναι να κερδίζεις σε μία έδρα όπως το Αγρίνιο
«Ήμασταν διαβασμένοι και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλές ομάδες της Super League. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Αν και γενικά κοιτάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής, χθες η τακτική μας ήταν να δώσουμε χώρους στον Παναιτωλικό και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Το καταφέραμε κι έτσι κερδίσαμε».

-Τις διαφορές από πέρσι με φέτος στα Χανιά
«Πέρσι όταν ξεκίνησε η χρονιά, είχαμε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Τελικά όμως καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια θέση στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία. Σίγουρα στο ξεκίνημα δεν το περιμέναμε, όμως κατά την διάρκεια της χρονιάς ήμασταν σίγουροι. Φέτος, είμαστε καλύτεροι, πιο έμπειροι και με μεγαλύτερο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και στόχος της ομάδας είναι να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση που οδηγεί στη Super League».

-Το αν νιώθει αδικημένος για την καριέρα που έχει κάνει μέχρι σήμερα
«Σίγουρα δεν έχω κάνει την καριέρα που θα ήθελα και φανταζόμουν, όμως, ελπίζω στο μέλλον να κάνω κάτι καλύτερο και να βρεθώ στη Super League. Γενικά λειτουργώ και με το συναίσθημα γι’ αυτό παραμένω στα Χανιά».

-Tην αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι
«Σίγουρα υπάρχουν διαφορές μεταξύ του κ. Σεροπιάν και του κ. Παπαδόπουλου καθώς κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο που δουλεύει. Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας έμπειρος προπονητή με παραστάσεις και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης