Εκλογές ΕΠΣΧ: Στα άκρα η πόλωση

Σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την παραίτηση του προέδρου του Α.Ο Περιβολίων Θόδωρου Ορφανίδη έφερε στην επιφάνεια το parakritika.gr

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Τι συνέβη και παραιτήθηκε από το συνδυασμό Βούρβαχη ο πρόεδρος του Α.Ο. Περιβολίων Θοδωρής Ορφανίδης;

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Περιβολίων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το parakritika.gr, εξέφρασε την πικρία του για όσα συμβαίνουν στο περιθώριο της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Παρασκευής, εξηγώντας το λόγο που αποχωρεί από το συνδυασμό του Γιώργου Βούρβαχη έτσι ξαφνικά.

Απ’ ότι φαίνεται, έχουν συμβεί συγκεκριμένα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτηση του κ. Ορφανίδη και σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με κάποιο παράπονο στο πρόσωπο του προέδρου, αλλά με καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και πιέσεις που ασκήθηκαν, ίσως και εντός του συμβουλίου της ομάδας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το parakritika.gr, θα ζητηθεί η παρέμβαση Εισαγγελέα από τον ίδιο για την υπόθεση Ορφανίδη και όχι μόνο!

“Πληροφορήθηκα σήμερα το μεσημέρι για το περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα στην εκδήλωση του ΕΦΑ Θησέας Περιβολίων, με άτομα που συμμετείχαν στο γλέντι, τα οποία εν ευθυμία πήγαν στο κατάστημα που διατηρεί ο κ. Ορφανίδης. Εκεί βρίσκονταν ο άρρωστος πατέρας του με τη μητέρα του και δημιούργησαν θέμα, ενώ ο κ. Ορφανίδης ήταν ήδη στο σπίτι του. Μόλις το έμαθε, ήρθε σε επικοινωνία με τα συγκεκριμένα άτομα, για τα οποία θα γίνει αύριο αναφορά στον Εισσαγελέα, γιατί επιτέλους πρέπει κάποιοι να μάθουν και να καταλάβουν ότι ζούμε σε ένα κράτος ευνομούμενο και οι εκβιασμοί τέτοιου τύπου και οι εκφοβισμοί, δεν πρόκειται δεν πρόκειται να περάσουν. Καλούμε κάθε αρμόδιο και κάθε αρμόδια Αρχή να λάβει μέτρα και βέβαια εμείς άμεσα, διά της νομικής μας Υπηρεσίας έχουμε προβεί σε καταγγελία στον Εισαγγελέα και θα ακολουθηθεί η νομική οδός για τα περαιτέρω. Οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν”, ανέφερε φανερά οργισμένος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων.

Δυστυχώς, αν και μένουν λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές και θα έπρεπε να μαθαίνουμε προγράμματα και θέσεις των υποψηφίων, αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, που σίγουρα δεν τιμούν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Πιθανώς να δούμε και νεότερη ανακοίνωση από πλευράς του κ. Ορφανίδη, ο οποίος ενδεχομένως να εξηγεί το τι ακριβώς συνέβη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ορφανίδη:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Βούρβαχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Μετά από ώριμη σκέψη και βλέποντας την καθημερινή πόλωση και σκληρή αντιπαράθεση που δημιουργείται ενόψει των εκλογών στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, πήρα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα αλλά κυρίως οι σχέσεις φιλίας που έχω με ανθρώπους και των δύο παρατάξεων, μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την κατάληψη μιας θέσης στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Χανίων.

Ελπίζω αυτή η πόλωση και η σκληρή αντιπαράθεση που το τελευταίο καιρό κυριαρχεί στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να έχει ημερομηνία λήξης την 12η Αυγούστου και η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους

Θοδωρής Ορφανίδης