Εμείς στην Α1,εσείς στην Α2…

cof

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο που δεν δέχτηκε κανένα (!) γκολ ο ΝΟΧ /ΑΝΕK Lines νικώντας τον Πανιώνιο με 11-5 τον υποβίβασε στην Α2 ,κατακτώντας ο ίδιος το δικαίωμα παραμονής στην Α1.

Με τον κόσμο να δίνει εντυπωσιακό παρών στο Κολυμβητήριο Χανίων, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη επί του Πανιωνίου στα πλέι άουτ, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στην Α1 Εθνική κατηγορία!

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι επικράτησε με σκορ 11-5, φτάνοντας έτσι σε μια άνετη νίκη που του χάρισε την παραμονή.

Το Κολυμβητήριο Χανίων θύμισε άλλες εποχές, με τις εξέδρες να είναι κατάμεστες από κόσμο, ο οποίος έδωσε έναν τρομερό παλμό, βοηθώντας τον ΝΟΧ να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μονάχα στα πρώτα λεπτά, όταν το σκορ ήταν στο 2-2, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τους πολίστες της χανιώτικης ομάδας, που έφτασαν σε ένα θρίαμβο.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν πανηγυρισμοί παικτών και κόσμου, ευχαριστώντας οι μεν τους δε και το αντίστροφο, αφού εκπληρώθηκε ο βασικός στόχος που είχε τεθεί γι’ αυτή τη χρονιά!

Ν.Ο. Χανίων – Πανιώνιος 11-5

Τα 8λεπτα: 4-2, 3-3, 1-0, 3-0

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης 1, Φλώρος 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου):Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 2, Καλαϊντζής, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος