Εξώδικο ΑΟΧ στον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα για τα Περιβόλια

Με αιχμή του δόρατος τον Γιάννη Ντερμανάκη, μέτοχοι της ομάδος του ΑΟ Χανιά (Ντερμανάκης – Λαγουμιτζής) έστειλαν εξώδικο στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, με αφορμή την «έξωση» της ομάδας από τα Περιβόλια. Σε αυτή ζητάνε να μάθουν ΑΝ ενημερώθηκε ποτέ η Π.Α.Ε έτσι ώστε να κάνει τις ανάλογες ενέργειες και να βρεθεί λύση ώστε να μην παίξει η ομάδα στο… Ηράκλειο. Επίσης ποιος ήταν ο εισηγητής στο Δ.Σ. και ποια η αιτιολογία της εισήγησης του.

Επίσης αν και δεν αναφέρεται φανερά «φωτογραφίζει» τον Πλατανιά, αφού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με ποια κριτήρια προκαλείται ζημία στον ΑΟ Χανιά, ενώ μια άλλη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επιλογή του συγκεκριμένου χρόνου επισκευής του τάπητα μένει δίχως ανάλογες δυσμενείς συνέπειες;».

Φυσικά μέσα στο εξώδικο υπάρχει ευθεία επίθεση για αυτή την απόφαση από τον Δήμαρχο Χανίων με χαρακτηρισμούς όπως «Πολιτικά κατάπτυστη και ντροπιαστική απόφαση για την ομάδα» και «η απόφαση σας αποτελεί πολιτικό όνειδος για εσάς προσωπικά».

Όλα αυτά,την ίδια στιγμή που από τη διοίκηση δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί και η απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων.

Δείτε αναλυτικά