Επίθεση Μυλωνάκη σε Ευθυμάκη-Κατσιγιάννη

Από την διαδικασία των εκλογών δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους παρευρισκόμενους αλλά και στον Νίκο Κατσιγιάννη. Η αρχή έγινε από ένα μήνυμα του Νίκου Κατσιγιάννη που απηύθυνε χαιρετισμό προς τον Παντελή Ευθυμάκη, αυτό προκάλεσε την μήνι του Στέφανου Μυλωνάκη που έκανε λόγο για προδιαγεγραμμένο  αποτέλεσμα καθώς όπως αποκάλυψε σε συνομιλία του με τον Νίκο Κατσιγιάννη πριν από μέρες υπήρχε μια διαφορετική εκδοχή και προσέγγιση όσο αφορά το θέμα του ερασιτέχνη.

Μια ακόμα επίθεση έγινε από τον Πέτρο Καυκαλά αυτή την φορά προς τον Πατέρα Ιωάννη Καραμουσαδάκη και μάλιστα με χαρακτηρισμούς όπως αλαζόνας και χουντικός  ενώ τον κατηγόρησε ότι έκανε μεγάλο κακό και ότι έχει διώξει όλους τους γονείς ειδικά απο την γυναικεία ομάδα. Η απάντηση απο πλευράς του πρώην πλέον προέδρου του ερασιτέχνη ήταν ένα…ευχαριστώ πολύ.

Οι τόνοι ανέβηκαν επίσης όταν σε μια τοποθέτηση και ένα απολογισμό του Δημήτρη Βιριράκη ειπώθηκαν πράγματα που αφορούσαν τις μικρές ομάδες και τον τρόπο λειτουργίας των προπονητών ενώ δεν δίστασε να πει ότι λειτουργούν πολλές φορές σαν μάνατζερ. Αυτό έφερε την απάντηση του Κώστα Βερναδάκη (προπονητή της Κ19) ο οποίος απάντησε στα λεγόμενα του Δημήτρη Βιριράκη κάνοντας ουσιαστικά ένα μίνι απολογισμό του πάρε δώσε των ομάδων των ακαδημιών αλλά και του ΔΑΑΟΧ.