Επίσημα Ν΄ΓΚΟΥΕΜ και Κιν στον Κισσαμικό

Δηλώσεις Ν’ Γκουέμ και Κιν

Από την Παρασκευή (19/07) εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Καστέλι τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας , Αλμπέρτο Ν’ Γκουέμ και Τζιοβάνι Κιν.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Κυριακή (21/07) το πρωί, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού.

Οι δηλώσεις του Ν’ Γκουέμ:

«Η φιλοδοξία μου είναι καταρχήν να βοηθήσω την ομάδα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση. Προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω όσο καλύτερα γίνεται ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

Οι δηλώσεις του Κιν:

«Θέλω να εκπληρώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν για μένα και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε η ομάδα. Όταν μου έγινε η πρόταση να έρθω στην Ελλάδα και στον Κισσαμικό έμαθα πολύ καλά λόγια για την ομάδα. Έτσι πήρα την απόφαση να αφήσω την Ιταλία και να έρθω σε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες, που θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω και μπορεί να βοηθήσει κι εμένα να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».