Επίσκεψη στην Μονή Προυσού ο ΑΟΧ

Την ευκαιρία να επισκεφτούν την Μονη Προυσού παίκτες προπονητικό επιτελείο και συνοδοί της απιστολής του ΑΟΧ το πρωί του Σαββάτου. Το απόγευμα η ομάδα είχε προπόνηση όπως και το πρωί της Κυριακής ενώ στις 18:30 θα ξεκινήσει το φιλικό με τον Ηρακλή.

Η επίσημη ενημέρωση

Την Μονή Προυσού επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου η αποστολή της ομάδας μας στο Καρπενήσι. Η Μονή Προυσού είναι μοναστήρι του Νομού Ευρυτανίας. Βρίσκεται 31 χιλιόμετρα νότια του Καρπενησίου και 53 βορειοδυτικά του Αγρινίου, 2 χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό, και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνώνΧελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Παναιτωλικού, η οποία είναι κατάφυτη από έλατα.

Η Ιερά Μονή Προυσού είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου και πανηγυρίζει στις 23 Αυγούστου (στην Απόδοση της Κοίμησης).

Το απόγευμα υπήρχε κανονικά προπόνηση με παιχνίδια φυσικής κατάστασης και τακτική.

Την Κυριακή η ομάδα μας θα έχει προπόνηση το πρωί και το απόγευμα (18:30) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε φιλική αναμέτρηση.