Επισκοπή: Ανακοίνωσε Καλογεράκη και Ταχμαζίδη

Δυο μεταγραφές και δύο αποδεσμεύσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ Επισκοπή.

Στις μεταγραφές μέσα είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά , Μανώλης Καλογεράκης, που όπως είπε ο ίδιος στο σάιτ της Επισκοπής, τον εντυπωσίασε το πλάνο της ομάδας και είναι ευχαριστημένος που πήσε σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους.

Παράλληλα, η ομάδα της Επισκοπής ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ταχμαζίδη και την λύση συνεργασίας με τους Δερμίση και Μπαμπουλάκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ομάδα μας απέκτησε τον Τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη από την Δόξα Δράμας για τους επόμενους 6 μήνες». Ο Μανώλης Καλογεράκης έχει γεννηθεί στις 12 Μαρτίου του 1992 στα Χανιά και αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα.

Το Who is who του Καλογεράκη:
2002-07
Νέοι Χανίων
2007-08 Ίκαρος
2008-12 ΑΟ Χανιά
2012α  Δόξα Δράμας

Ο Καλογεράκης μίλησε στο www.aoepiskopis.gr για την μεταγραφή του στην ομάδα μας : «Είμαι ευχαριστημένος που ηρθα σε μια ομάδα με υψηλού στόχους. Με εντυπωσίασε το πλάνο τις Επισκοπής από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με την διοίκηση. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω οπότε μου ζητηθεί για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.»

Συμφωνία με Ταχμαζίδη για 1,5 χρόνο

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή Αλέξη Ταχμαζίδη από την Αναγέννηση Επανομής».Ο Αλέξης Ταχμαζίδης έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου του 1992. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι σήμερα έπαιζε στην Football League με την ομάδα της Επανομής.Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδα μας για συνεργασία 1,5 χρόνου.

Το Who is who του Ταχμαζίδη:
2002-07
Κεραυνός Κολχικού
2007-10 Ερ. Παναθηναϊκού
2010-11 Απόλλων Σμύρνης
2011-12 Ρούβας
2012α Αναγέννηση Επανομής

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια οργανωμένη ομάδα, με έμπειρους παίκτες, με μια πολύ καλή διοίκηση και ένα πολύ καλό προπονητή. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου».

Λύση συνεργασίας με Δερμίση και Μπαμπουλάκη

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Δερμίση και Ραφαηλ Μπαμπουλάκη. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».