Επιτυχημένη η Ημερίδα Διαιτησίας (video)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χανιών και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ. με θέμα τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Δηλώσεις πριν απο την ημερίδα έκανε ο εισηγητής και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ/Ε.Π.Ο κ. Αθανάσιος Μπριάκος.

Δηλώσεις με νόημα έκανε και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Γεώργιος Βούρβαχης

Απόλυτα ικανοποιημένος φυσικά από την παρουσία του κ. Μπριάκου ήταν  και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και Μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης

Η ενημέρωση απο την Ε.Π.Σ.Χ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., που είχε θέμα “Κανονισμοί Ποδοσφαίρου”.

Εισηγητής ήταν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Αθανάσιος Μπριάκος.
Την Ημερίδα χαιρέτησαν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Γεώργιος Βούρβαχης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και Μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Ευάγγελος Πρόκος.

Στην Ημερίδα παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της Ε.Π.Σ.Χ., αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, αλλά και μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών από τις άλλες Ενώσεις της Κρήτης.

Συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο το “παρών” έδωσαν οι Βοσκάκης, Γ. Σταυρουλάκης, από το Λασίθι οι Παπαδάκης, Σωτηριάδης και Βλάσσης.

Την ίδια ημέρα, παρουσία των κ.κ. Βούρβαχη, Μπριάκου, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης οι εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας, όπου και οι 18 συμμετέχοντες πέρασαν επιτυχώς.