Εργομετρικά και προπόνηση στον ΑΟΧ

Στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά οι ποδοσφαιριστές το πρωί πέρασαν από εργομετρικά ενώ το απόγευμα ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στην Μοναχή Ελιά. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Πέτρος Καμινιώτης που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “μπλε” όπως ομοίως και ο Νικομανώλης Νύκταρης που για δεύτερη ημέρα προπονήθηκε. Τις προπονήσεις συνεχίζει και ο Αργεντινός Εζεκιέλ Φερνάντεζ που αν καταφέρει να πείσει για την αξία του τότε θα αποκτηθεί και αυτός.

Τα εργομετρικά έγιναν το πρωί από τον εργοφυσιολόγο Νίκο Κουνδουράκη με την παρουσία του γυμναστή της ομάδας του ΑΟΧ Λάζαρου Βαρδάκη ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες με την δουλειά του τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στα Χανιά.

η επίσημη ενημέρωση και το βίντεο από την προπόνηση της ομάδας του ΑΟ Χανιά

Από εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν στα Περιβόλια, απο τον εργοφυσιολόγο Νίκο Κουνδουράκη, παρουσία και του γυμναστή της ομάδας μας Λάζαρου Βαρδάκη, πέρασαν οι ποδοασφαιριστές. Το απόγευμα, ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής αποκατάστασης ενώ το αυριανό πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).