Ευαγγέλου: ‘Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο’

Ο Σωκράτης Ευαγγέλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη για τη νίκη της ομάδας του επί της Αναγέννησης Επανομής, η οποία κι έφερε τους Ηρακλειώτες στην πρώτη θέση της Football League με 25 βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη με την Αναγέννηση Επανομής

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Πραγματικά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν το βάλαμε κάτω, παλέψαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλα τα παιχνίδια της Football League είναι δύσκολα και θέλουν μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις αυτό που θέλεις. Ο αγώνας με την Επανομή έγινε ακόμη δυσκολότερος όταν δεχτήκαμε το γκολ, το οποίο ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ωστόσο η προσπάθεια μας δικαιώθηκε και πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια. Έχουμε τις ημέρες των εορτών για να ξεκουραστούμε και μετά πρέπει να συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε».

Για την απόδοση του και τα τρία δοκάρια

«Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα άτυχος σε αρκετές περιπτώσεις. Δεν σου συμβαίνει και κάθε μέρα να έχεις τρία δοκάρια σε ένα αγώνα. Ωστόσο θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο και πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα καταφέρω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Πάντως το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας. Θέλω η απόδοση μου να ανεβαίνει συνεχώς, να βελτιώνομαι και σε κάθε παιχνίδι να εμφανίζομαι καλύτερος. Αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

«Είναι απόλυτα θετική η πορεία που έχουμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Έχουμε συγκεντρώσει 25 βαθμούς σε 13 αναμετρήσεις και βρισκόμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα είναι 40 αγωνιστικές για την κάθε ομάδα και ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά του δρόμου. Εμείς θέλουμε σε κάθε αγώνα να παίζουμε για τη νίκη και να προσπαθούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τη έχουμε πετύχει».