ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ είπε ο… Πραξιτέλης

Δυστυχώς σήμερα στα Περιβόλια γίναμε μάρτυρες ενός βιασμού του ποδοσφαίρου, ο «εφευρέτης» διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στο 54’ τη σύγκρουση του Μπαντή με τον Λούη… μάλλον τους αγριοκοίταξε ο Πάγκαλος δεν εξηγείται αλλιώς. Ευτυχώς που δεν τον απέβαλε σε εκείνο το λεπτό αλλά μάλλον του το φυλούσε για την συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να γράψει κάποιος ολόκληρες αράδες για ένα ματς που ΕΥΤΥΧΩΣ είχε τηλεοπτική κάλυψη αλλιώς υπήρχε ο κίνδυνος να μας χαρακτηρίσουν τυφλούς.

Τα περσινά χρωστούμενα τα πλήρωσε ο Α.Ο.Χανιά και μάλιστα με τρόπο τόσο εξόφθαλμο που σίγουρα και η άνθρωποι της Τρίπολης θα ένιωσαν αμήχανα. Τα Χανιά μάλλον θα πρέπει να ματώνουν διπλά τελικά στα ματς μέχρι να καταφέρουν να μπουν ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να τα σέβονται.

Ο Μουράτ Σεροπιάν και τα παιδιά του μπήκαν στο μάτι πολλών τις πρώτες αγωνιστικές και αυτό δεν αρέσει σε κανένα, όμως καλά θα κάνουν να ζουν με αυτό γιατί η συγκεκριμένη ομάδα θα τους εκθέτει με την απόδοση της στο γήπεδο. Αν δεν μπορούν κάποιοι να την χτυπήσουν στα ίσα ας χρησιμοποιούν άλλα μέσα ούτως ή άλλως αυτό το παιχνίδι το ξέρουν καλά σε αντίθεση με τα Χανιά.

Με το Σταυρό στο χέρι μόνο η εκκλησία πάει μπροστά τελικά.

Υ.Γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Υ.Γ1  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Α.Ο.Χ.

Υ.Γ 2 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ …ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Κώστας Νίτσε