Ευχαριστήριο σε Αλεξάκη και προπόνηση για τα κορίτσια

Ευχαριστήριο για την οικονομική ενίσχυση(1000 ευρώ)  που πρόσφερε ο πρόεδρος του ΕΛΟΜΑΣ και του προμηθευτικού καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Απόστολος Αλεξάκης εξέδωσε ο ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά την ίδια ώρα που τα κορίτσια συνέχισαν τις προπονήσεις τους στο μικρό γηπεδάκι (8χ8) της Μοναχής Ελιάς. Η πρώτη εβδομάδα ουσιαστικά είναι προσαρμογής μέχρι να ολοκληρωθούν και οι επιστροφές των κοριτσιών ενώ αυτό το διάστημα στις προπονήσεις μπορούν να μετέχουν όλα τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο και η ενημέρωση της προπόνησης

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ευχαριστεί θερμά, τον πρόεδρο του ΕΛΟΜΑΣ και του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ κ. Απόστολο Αλεξάκη, για την οικονομική ενίσχυση των 1000 ευρώ προς την ομάδα γυναικών. 

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα προπονήσεων στο βοηθητικό γηπεδάκι της Μοναχής Ελιάς για την γυναικεία ομάδα, τα κορίτσια του Μανώλη Βεργανελάκη ακολούθησαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα προπόνησης. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη το απόγευμα 18:45.