Ευχαριστήριο των Κεραμειών για την πετυχημένη εκδήλωση με το Νίκο Ζωϊδάκη

Ευχαριστήριο για όσους βοήθησαν στην πετυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης με το Νίκο Ζωϊδάκη εξέδωσε ο Α.Ο. Κεραμειά.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι παρευρέθησαν στην καλοκαιρινή γιορτή της ομάδας στην Παναγιά Κεραμειών, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, με το Νίκο Ζωϊδάκη.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δωροθέτες μας, αλλά και όσους μας στήριξαν υλικά, προκειμένου να διοργανώσουμε την πρώτη μας αυτή εκδήλωση.

Παράλληλα, για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση,  τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων, τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Πλατανιάς, τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Κισσαμικού, τους εκπροσώπους του ΣΔΠ Χανίων, αλλά και την εκπρόσωπο της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών στο ποδόσφαιρο, κα Μυρσίνη Ψαροπούλου.

Επίσης, τους Αφους Χονδράκη για την παραχώρηση του χώρου δίπλα από την επιχείρησή τους, αλλά και τη ΔΕΔΙΣΑ, για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Όμως, ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απλό κόσμο των Κεραμειών που ήρθε στη γιορτή μας και αγκαλιάζει την προσπάθειά μας.

Η ομάδα επέστρεψε στα Κεραμειά… τα Κεραμειά επιστρέφουν στην ομάδα!

Σας ευχαριστούμε!

Γραφείο Τύπου κ’ Δημοσίων Σχέσεων
Αθλητικού Ομίλου Κεραμειά