«Ευχαριστούμε τους Χανιώτες φιλάθλους» | XANIA SPORT FM

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί τον κόσμο των Χανίων για το δυναμικό παρόν του στον αγώνα με τον Ρούβα, με μία ανακοίνωση που ο τίτλος από μόνος του λέει πολλά, «Με τα Χανιά μας, για τα Χανιά μας!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Με τα Χανιά μας, για τα Χανιά μας!

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Χανιώτες φιλάθλους που ακόμα μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο Περιβολίων, ξεπερνώντας χθες κάθε προσδοκία προσέλευσης. Παρά το άσχημο για την ομάδα μας αποτέλεσμα η παρουσία του κόσμου διατρανώνει την απόφαση μας για δημιουργία μιας ομάδας με νέους, ταλαντούχους και ως επί το πλείστον Χανιώτες και Κρητικούς παίκτες και Kρητικό προπονητή που θα εκπροσωπούν τα Χανιά και το νησί μας -ουσία και όχι τύποις- στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Α.Ο. Χανιά καθιερώνεται ξανά ως ο λαοφιλέστερος χανιώτικος ποδοσφαιρικός σύλλογος όπως επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά οι ίδιοι οι Χανιώτες φίλαθλοι και η προσπάθεια για  την ανάδειξη των υγιών δυνάμεων του Χανιώτικου και του Κρητικού ποδοσφαίρου μέσα από τον Α.Ο. Χανιά συνεχίζεται πιο δυναμικά από ποτέ…».