Ε.Π.Σ.Χ.:Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Χανίων, στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων της Ενώσεως.

Ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα από τα σωματεία, τα οποία συμφώνησαν και στην εισήγηση της Ε.Π.Σ.Χ. για αποβολή σωματείων που δεν είχαν καμία δραστηριότητα τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα σωματεία που αποβάλλονται είναι:
ΑΕΔΗ Βουκολιών, Γ.Α.Σ. Χανιά, Δόξα Μοθιανών, Ηρακλής Σκινέ, Θύελλα Φλόγα Παίδοχωρίου, Κεραυνός Φρε, Α.Ο. Κουμπές, Κρητικός Χανίων, ΠΑΟ Κυδωνίας, Ολυμπιακός Χανίων, Πανιώνιος, Π.Α. Α.Ο. Χανιά.

Όσον αφορά τα έξοδα διαιτησίας η Ένωση αποφάσισε να τα επιβαρύνονται από κοινού (μισά-μισά) τα σωματεία σε όλες τις αγωνιστικές. Εξαίρεση αποτελούν έξι αγωνιστικές σε Α’ και Β’ κατηγορία (τα σωματεία της Γ’ θα ενημερωθούν έγκαιρα μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής), όπου η Ε.Π.Σ.Χ., σε συνεργασία με την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. και τον Σ.Δ.Π.Χ., αποφάσισε να μην έχουν καμία επιβάρυνση οι ομάδες.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Βούρβαχης ενημέρωσε τα σωματεία ότι στις 9 Οκτωβρίου 2013 η Εθνική Νέων θα βρεθεί στα Χανιά για φιλικό αγώνα με την ομάδα Κ20 του Πλατανιά, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ.Χ. και του Πλατανιά Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη.