Ημέρα για γκολ η σημερινή…

Κυριακή σήμερα και η μέρα θα ξεκινήσει με μια τετράδα η οποία μπορεί να παιχτεί και σε συστηματάκι με λάθος. Οι επιλογές μας ξεκινάνε νωρίς με τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση Καραντεμίρ –Εσκισεχίρ η παράδοση μας οδηγεί προς τα εκεί όπως και το ματς του πρώτου γύρου που είχε πετά γκολ.

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά παίζει ο Άρης σήμερα το απόγευμα απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο και με το Κλεάνθης Βικελίδης σε θέση μάχης δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην Πορτογαλία η Νάσιοναλ Μαδεϊρα υποδέχεται την Ριο Άβε που δείχνει να μην πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο σε αρκετά καλές τιμές όπως επίσης εναλλακτικό ποντάρισμα μπορούν να αποτελέσουν τα πολλά γκολ αν και εμπεριέχει μεγαλύτερο ρίσκο.

Τέλος θα κλείσουμε με το Over στο ματς της Ίντερ με την Μπολόνια, οι γηπεδούχοι σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία όμως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο δέχονται και γκολ. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα παίξει τον ρόλο της και πιστεύω ότι θα δούμε φεστιβάλ γκολ.

Συνοπτικά

ΚΑΡΑΝΤΕΜΙΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ                               OVER

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ                      1

ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΡΙΟ ΆΒΕ                       1/OVER

ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ                          OVER

Kώστας Νίτσε