Η αναβολή έχει και τα καλά της…

Υπό κανονικές συνθήκες με την προπόνηση της Παρασκευής (1/2) θα ολοκλήρωνε ο ΑΟ Χανιά την προετοιμασία του για το μας με τον Πανηλειακό, για την 12η αγωνιστική της Football League 2.

Ο ΑΟΧ θα υποδεχόταν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων τον Πανηλειακό την Κυριακή (3/2) χωρίς τον Κέρι, με τον Πάγκαλο να μην είναι 100% έτοιμος αλλά και χωρίς τον Κουρτάνοβιτς, όμως, λόγω της παράτασης που πήρε η απεργία των λιμενεργατών για το Σαββατοκύριακο (2-3/2) δεν επιτρέπει στην αντίπαλη ομάδα να μεταβεί στην Κρήτη, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να αναβάλει, για την Τετάρτη (6/2) όλη την 12η αγωνιστική.

Ο Λόρενς Κέρι λόγω απεργίας δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, οπότε θα ήταν εκτός αποστολής, ο Ντίνος Πάγκαλος είναι σε καλύτερη κατάσταση όμως δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά αγώνα, ενώ, ο Φίλιππο Κουρτάνοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω ότι ήταν άρρωστος.

Πέρα όμως τα αγωνιστικά προβλήματα που ενδέχεται να ξεπεραστούν, για τον Μουράτ Σεροπιάν, με την αναβολή του αγώνα υπάρχει και μεγάλη περίπτωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις να γίνει ο αγώνας στο γήπεδο Περιβολίων.