Η δεξίωση για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (pics)

Το βράδυ της Τρίτης στο κοσμικό κέντρο “Κουλουρίδης” πραγματοποίησε η Ε.Π.Σ. Χανίων την εκδήλωση για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την Τετάρτη στις 18:00 στα Περιβόλια το τρόπαιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Άρη Σούδας και του Άρη Βουκολιών, παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., αλλά και της διαιτητικής τετράδας του τελικού δείπνησαν μαζί και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον τελικό.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης κατά την ομιλία του ευχήθηκε στις δύο ομάδες καλή επιτυχία στον αγώνα, όπου ο μεγάλος νικητής θα είναι το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες πληροφορήθηκαν τον διαιτητή του τελικού μέσω της διαδικασίας της κληρώσεως, αφού ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Σταύρος Χατζηδημητρίου κάλεσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Βαγγέλη Σκαλέρη και Αντώνη Συροκάκη, να τραβήξουν τα χαρτιά που αναγράφονταν οι υποψήφιοι ρέφερι του αγώνα.

Ο Χρήστος Κασσελάκης θα διευθύνει τον τελικό, με βοηθούς την Γεωργία Κομισοπούλου και τον Μανόλη Κανελάκη, τέταρτο διαιτητή τον Κώστα Μπερτάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Δοκιμάκη.