Η «εκδίκηση» του Δημήτρη…

Ήθελε να επενδύσει στην πατρογονική του περιοχή αλλά επειδή ουδείς «προφήτης στον τόπο του» μάζεψε το «καπελάκι» του και αποχώρησε.

Μερικούς μήνες μετά η εικόνα της ομάδας της Σπάρτης θυμίζει «ένδοξες στιγμές» άλλων ομάδων που από τα riches (πλούτη) έπεσε στα rugs (κουρέλια)…

Όπως, λοιπόν, γράφει η ιστοσελίδα report24.gr…

«Με μεγάλη επιφύλαξη αντιμετώπιζαν όλοι στη Σπάρτη τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Και, δυστυχώς, για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Η Τετάρτη έγινε Πέμπτη, η Πέμπτη… Παρασκευή και την Παρασκευή (12/05) αποδείχτηκε ότι ο πρώην πλέον πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος δεν είχε συγκεντρώσει το ποσό που θα κάλυπτε τη «μαύρη τρύπα», η οποία δημιουργήθηκε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η παραίτηση Νικόλαρου, αλλά και αυτή του Αντωνίου ήταν αναμενόμενες και, φυσικά, τον δρόμο της προσφυγής αναμένεται να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθούν μέσω ανακοίνωσης εντός της ημέρας. Εννοείται ότι κανείς από όσους έχουν απομείνει, δεν μπορεί να δώσει σαφή απάντηση αν η Σπάρτη ταξιδέψει στις Σέρρες. Με τα έως τώρα δεδομένα αυτό φαντάζει αν όχι απίθανο, εξαιρετικά δύσκολο.»